onsdag 23 september 2009

Allt väl

Några har undrat efter mitt senaste blogginlägg, som nu är rätt gammalt. För en vecka sedan var det dags för ett nervöst besök hos barnkardiologen, som hade en extra specialiserad ultraljudsapparat. I början var det väldigt livat i magen precis som sist, så jag blev lite orolig för att det skulle bli svårt att se även nu - men sen blev det lugnare. Och: allt såg normalt ut, enligt överläkaren som undersökte!
Otroligt skönt.

Igår var jag på vanligt besök hos diabetesspecialister och barnmorska. Höga hjärtljud, precis som jag hade med Minna, så kanske är det en tjej till på gång?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie,
Du känner inte mig, jag läste din blogg av en slump häromdagen, kom till den via Martinas blogg. Fastnade vid ditt skrivande kring UL och diabetes. Jag har nämligen också diabetes typ 1 och är nu mamma till två tjejer- drygt 3 år respektive 3 månader. Jag är väldigt glad att jag har lämnat graividiteterna bakom mig med allt vad det innebar av petnoga koll med mat och socker, diabetesspecialister, nervositeten inför ultraljud och annat. Även om jag försökte njuta av graviditetslivet så gott det gick, så har jag fortfarande en känsla av att ha blivit snuvad på mina graviditeter- de blev bara så medikaliserade och kontrollerade. Men strunt samma i efterhand när barnen är här. Vet inte hur du känner dig förståss- men ville bara skicka dig ett stort lycka till och ett härda ut- snart har du en liten ljuvlig bebis. Kram Anette

Martina sa...

Skönt!!